Persoane fizice 021 314 61 49
Persoane juridice 021 311 91 08
Orar de funcționare sediul central Piața Amzei nr.13 Luni Marți Joi Vineri 08:30-16:30 | Miercuri 08:30-18:30

Plata prin Ghiseul.ro PJ

Ultima actualizare a informației 08 ianuarie 2022

Ce este Ghiseul.ro ?
Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar (SNEP)*.
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare.
Pentru platile efectuate online prin Ghiseul.ro catre bugetul local, contribuabilii sectorului 1 nu platesc nici un comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primariei Sectorului 1.
Pentru sectiunea de plata cu autentificare va sunt necesare credentiale (nume de utilizator si parola) si este disponibila consultarea si achitarea online prin card bancar a impozitelor si taxelor locale.

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor si taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii persoane juridice vor parcurge urmatorii pasi:

1.Se prezinta cu o copie CUI, procura sau imputernicire (in cazul in care nu se prezinta administratorul firmei) si copie a actului de identitate, la sediul Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale a Sectorului 1, din Str. Piata Amzei nr.13, pentru a ridica numele de utilizator şi parola.

Aceste documente pot fi transmise si electronic prin email la adresa info@impozitelocale1.ro Formularul poate fi completat pe pagina de internet www.impozitelocale1.ro la sectiunea Taxe si impozite / Informatii obligatii fiscale / Inregistrare utilizator sau accesand linkul http://www.impozitelocale1.ro/SNEP/

2.Acceseaza pagina de internet www.ghiseul.ro pentru activarea contului în vederea efectuarii platilor online a impozitelor si taxelor locale prin utilizarea credentialelor primite (dupa prima logare în sistem vi se va cere automat schimbarea parolei);

3.Vizualizeaza în timp real obligatiile fiscale de plata si efectueaza plata efectiva folosind cardul bancar;

4.Obtin confirmarea pe mail a platii efectuate.

*Acest sistem este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor si impozitelor pus la dispozitie pâna în prezent de Directia Generala de Impozite si Taxe Locale a Sectorului 1 pe pagina de internet www.impozitelocale1.ro la sectiunea Taxe si impozite/Informatii obligatii fiscale.

Previous Modalitate de calcul

Localizare & contact

Sediu central:

  Str. Piata Amzei nr.13

  Orar de funcționare:

    Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

    Miercuri:08:30-18:30

Puncte de încasare

  Calea Griviței nr.208-210

  Str. Pajurei nr.13

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

      Miercuri:08:30-18:30

  Bd. Banu Manta nr.9

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Miercuri Vineri:08:30-16:30

      Joi:08:30-18:30

Abonare informații

Pentru a va abona la newsletter, introduceti o adresa de e-mail valabilă și apasați OK

Copyright © 2021 Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1

Sari la conținut