Persoane fizice 021 314 61 49
Persoane juridice 021 311 91 08
Orar de funcționare sediul central Piața Amzei nr.13 Luni Marți Joi Vineri 08:30-16:30 | Miercuri 08:30-18:30

Termeni și condiții de utilizare

Ultima actualizare a informației 17 decembrie 2021

ACCEPTAREA CONDITIILOR

www.impozitelocale1.ro este site-ul oficial al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale a Sectorului 1 (denumita in continuare „DGITLS1”). Folosirea site-ului www.impozitelocale1.ro (denumit in continuare „site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului pot fi schimbate in orice moment de catre DGITLS1, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza (denumite in continuare „Utilizatori”). Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. În cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul www.impozitelocale1.ro ofera Utilizatorilor informatii, acte normative, reglementari si stiri referitoare la administratia locala (impozite si taxe locale) din Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti.

Ce este un serviciu electronic?
În cadrul site-ului www.impozitelocale1.ro, un serviciu electronic reprezinta un serviciu sau o resursa oferita prin Internet cu scopul de a imbunatati comunicarea intre cetateni si DGITLS1.

Exista, in prezent, trei tipuri de servicii electronice oferite de www.impozitelocale1.ro:
– servicii de informare, care asigura cetatenilor, presei sau altor factori interesati acces usor si eficient la informatii, facilitand consultarea documentelor emise in domeniul administratiei locale; astfel se asigura o mai mare transparenta si o mai buna intelegere a activitatilor DGITLS1;
– servicii de comunicare interactiva („Petitii/Sesizari/Reclamatii”, „Audiente online”, „Contact”), care permit un mai bun contact cu cetatenii si cu alti factori interesati, asigurand mecanisme de feedback, cu scopul de a modela proiectele, politicile si activitatile DGITLS1.
– servicii de vizualizare prin mijloace electronice a impozitelor si taxelor

NEANGAJAREA RASPUNDERII

DGITLS1 intretine acest site cu scopul de a inlesni accesul public la informatii privind activitatile sale. DGITLS1 depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, DGITLS1 va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea, DGITLS1 nu isi asuma nici o raspundere cu privire la informatia de pe acest site.

Informatia oferita:
– este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare;
– nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
– poate contine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora DGITLS1 nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.
– un document disponibil pe site nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele si actele normative publicate pe hartie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.

DGITLS1 nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca DGITLS1 va fi absolvit de orice raspundere.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei DGITLS1 de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile DGITLS1 impuse de lege.

REGULI GENERALE

DGITLS1 declara urmatoarele:
– va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
– va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
– pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, DGITLS1 poate modifica conditiile si termenii de utilizare.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

DGITLS1 nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

© 2007 Directia Generala Impozite si Taxe Locale – Sector 1 Bucuresti
Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare. În cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionata. Restrictia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicata acolo unde este cazul.

INFORMATII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il/o contacta.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale: nume, CNP, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail si date de ordin tehnic: IP, versiune browser, versiune sistem de operare, data si ora accesarii site-ului, paginile vizitate.
DGITLS1 va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

SECURITATE

Pentru asigurarea securitatii si disponibilitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe site, DGITLS1 monitorizeaza traficul de Internet spre si dinspre site in scopul de a detecta eventualele incercari de acces neautorizat sau modificare neautorizata a informatiei. Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la monitorizarea si inregistrarea activitatilor lor.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de DGITLS1 utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau indrumarea DGITLS1. În cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. DGITLS1 nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

INCHEIEREA ACORDULUI

DGITLS1 isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. În cazuri exceptionale, DGITLS1 isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Localizare & contact

Sediu central:

  Str. Piata Amzei nr.13

  Orar de funcționare:

    Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

    Miercuri:08:30-18:30

Puncte de încasare

  Calea Griviței nr.208-210

  Str. Pajurei nr.13

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

      Miercuri:08:30-18:30

  Bd. Banu Manta nr.9

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Miercuri Vineri:08:30-16:30

      Joi:08:30-18:30

Abonare informații

Pentru a va abona la newsletter, introduceti o adresa de e-mail valabilă și apasați OK

Copyright © 2021 Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1

Sari la conținut