Persoane fizice 021 314 61 49
Persoane juridice 021 311 91 08
Orar de funcționare sediul central Piața Amzei nr.13 Luni Marți Joi Vineri 08:30-16:30 | Miercuri 08:30-18:30

SNEP

Ultima actualizare a informației 02 ianuarie 2022

În urma înregistrarii institutiei în Sistemul National Electronic de Plata  a Taxelor si Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP)*, Primaria Sectorului 1, prin Directia Generala de Impozite si Taxe Locale lanseaza o noua modalitate de plata online a impozitelor si taxelor. În acest scop, tuturor contribuabililor persoane fizicepersoane fizice autorizate si persoane juridice înregistrati în baza de date a primariei le-au fost atribuite credentiale (user si parola) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuarii platilor pe site-ul www.ghiseul.ro

Ce este Ghiseul.ro ?

Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar (SNEP)*.
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare.
Pentru platile efectuate online prin Ghiseul.ro catre bugetul local, contribuabilii sectorului 1 nu platesc nici un comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primariei Sectorului 1.
Pentru sectiunea de plata cu autentificare va sunt necesare credentiale (nume de utilizator si parola) si este disponibila consultarea si achitarea online prin card bancar a impozitelor si taxelor locale.

Avantajele utilizarii sistemului de plata on-line ghiseul.ro

Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plati on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

 • Confort, rapiditate si independenţă geografică si temporală
 • Siguranţa asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet
 • Posibilitatea vizualizarii impozitelor si taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea plaţii impozitelor şi taxelor datorate bugetelor locale si bugetului de stat
 • Posibilitatea achitarii amenzilor in termen de 48 de ore/2 zile de la data comunicarii
 • Eliminarea completarii ordinelor de plata
 • Nu se percepe comision

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor si taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge urmatorii pasi:

Contribuabilii Persoane Fizice

 • Accesează pagina de internet www.ghiseul.ro – Secțiunea „Solicită date de acces” (doar persoane fizice). Dupa introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.

sau

 • Se prezinta cu o copie a actului de identitate la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din Str. Piața Amzei nr.13, pentru a ridica numele de utilizator şi parola;

Contribuabilii Persoane Juridice

 • Constribuabilii persoane juridice se prezintă cu o copie CUI, procura sau împuternicire (în cazul în care nu se prezintă administratorul firmei) și copie a actului de identitate, la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din Str. Piața Amzei nr.13, pentru a ridica numele de utilizator şi parola;

sau

 • Aceste documente pot fi transmise și electronic prin email la adresa info@impozitelocale1.ro Formularul poate fi completat pe pagina de internet www.impozitelocale1.ro la sectiunea Taxe, impozite și amenzi/Informații obligații fiscale/Înregistrare utilizator sau accesand linkul direct:   http://www.impozitelocale1.ro/SNEP/
*Acest sistem este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor și impozitelor pus la dispoziție pâna în prezent de Directia Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 pe pagina de internet www.impozitelocale1.ro la secțiunea Taxe, impozite și amenzi/Informații obligații fiscale/Intrare în sistem.
Previous Hartă zonare fiscală Sector 1

Localizare & contact

Sediu central:

  Str. Piata Amzei nr.13

  Orar de funcționare:

    Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

    Miercuri:08:30-18:30

Puncte de încasare

  Calea Griviței nr.208-210

  Str. Pajurei nr.13

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

      Miercuri:08:30-18:30

  Bd. Banu Manta nr.9

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Miercuri Vineri:08:30-16:30

      Joi:08:30-18:30

Abonare informații

Pentru a va abona la newsletter, introduceti o adresa de e-mail valabilă și apasați OK

Copyright © 2021 Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1

Sari la conținut