Persoane fizice 021 314 61 49
Persoane juridice 021 311 91 08
Orar de funcționare sediul central Piața Amzei nr.13 Luni Marți Joi Vineri 08:30-16:30 | Miercuri 08:30-18:30

Informații sistem

Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar – www.ghiseul.ro

În urma înregistrarii institutiei în Sistemul National Electronic de Plata  a Taxelor si Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP)*, Primaria Sectorului 1, prin Directia Generala de Impozite si Taxe Locale lanseaza o noua modalitate de plata online a impozitelor și taxelor. În acest scop, tuturor contribuabililor persoane fizicepersoane fizice autorizate și persoane juridice înregistrati în baza de date a primăriei le-au fost atribuite credențiale (user si parola) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuării plăților pe site-ul www.ghiseul.ro

Ce este Ghiseul.ro ?

Este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)*.
Acesta vă permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare.
Pentru plățile efectuate online prin Ghiseul.ro către bugetul local, contribuabilii sectorului 1 nu plătesc nici un comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primăriei Sectorului 1.
Pentru secțiunea de plată cu autentificare vă sunt necesare credențiale (nume de utilizator și parola) și este disponibilă consultarea și achitarea online prin card bancar a impozitelor si taxelor locale.

Avantajele utilizării sistemului de plată on-line ghiseul.ro

Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plăti on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

  • Confort, rapiditate și independenţă geografică si temporală

  • Siguranţa asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet

  • Posibilitatea vizualizării impozitelor și taxelor datorate bugetelor locale și bugetului de stat

  • Posibilitatea plăţii impozitelor și taxelor datorate bugetelor locale și bugetului de stat

  • Posibilitatea achitării amenzilor în termen de 48 de ore/2 zile de la data comunicării

  • Eliminarea completării ordinelor de plată

  • Nu se percepe comision

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor și taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii pași:

Contribuabilii Persoane Fizice

  • Accesează pagina de internet www.ghiseul.ro – Secțiunea „Solicită date de acces” (doar persoane fizice). După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.

sau

  • Se prezintă cu o copie a actului de identitate la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din Str. Piata Amzei nr.13, pentru a ridica numele de utilizator și parola;

Contribuabilii Persoane Juridice

  • Constribuabilii persoane juridice se prezintă cu o copie CUI, procură sau împuternicire (în cazul în care nu se prezintă administratorul firmei) și copie a actului de identitate, la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din Str. Piata Amzei nr.13, pentru a ridica numele de utilizator și parola;

sau

  • Aceste documente pot fi transmise și electronic prin email la adresa secretariat@impozitelocale1.ro Formularul poate fi completat pe pagina de internet www.impozitelocale1.ro la secțiunea Taxe și impozite/Informații obligații fiscale/Înregistrare utilizator sau accesând linkul direct:   http://www.impozitelocale1.ro/SNEP/

Previous

Localizare & contact

Sediu central:

  Str. Piata Amzei nr.13

  Orar de funcționare:

    Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

    Miercuri:08:30-18:30

Puncte de încasare

  Calea Griviței nr.208-210

  Str. Pajurei nr.13

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Joi Vineri:08:30-16:30

      Miercuri:08:30-18:30

  Bd. Banu Manta nr.9

    Orar de funcționare:

      Luni Marți Miercuri Vineri:08:30-16:30

      Joi:08:30-18:30

Abonare informații

Pentru a va abona la newsletter, introduceti o adresa de e-mail valabilă și apasați OK

Copyright © 2021 Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1

Sari la conținut